Kezdőlap   Főzőversenyek a fesztiválon

Főzőversenyek a fesztiválon

2017. április 29. szombat – vadételfőzőverseny

Helyszín:  Agárd, Napsugár strand előtti terület a csónak-öböl mentén.

Előzetes jelentkezés alapján 5 kg szarvas- vagy vaddisznóhúst biztosítunk a főzéshez, ennek ára várhatóan 8000 Ft lesz. Hozott, ellenőrizhetetlen vadból itt nem lehet ételt készíteni! Az 5 kg vadhús – kb. 8-10 főre elég – mellett a főzéshez szükséges fát, alátét vasat és sörpad-garnitúrát biztosítjuk. Nevezési díj: 1200 Ft. Minden egyéb kelléket a résztvevők hozzák magukkal.  Jelentkezés, bővebb info: halvadfeszt@gmail.com

A fesztivál vendégei egyénenként maximum 3 kóstoló jegyet vásárolhatnak 400 Ft/db áron a helyszínen (csónak-kikötő, regisztrációs asztalnál). A jegy mellé kisméretű műanyag edényt is kapnak. A megkívánt főztökből kis adag kóstolót kérhetnek egy-egy jegy ellenében. A főzők kötelesek eleget tenni a kérésnek. A főzőfesztivált az a csapat nyeri, amelyik az értékeléskor a legtöbb kóstolójegyet mutatja be. Az első helyezett csapatnak a főzés nevezési díját visszatérítjük és 3 palack bort kap. A második helyezett csapat 3 palack bort kap a helyi borászok legjobb borai közül, a harmadik helyezett csapat ajándékcsomagot kap. A főzőcsoportok a kapott kóstoló jegyeket 300 Forintos áron visszaválthatják a szervezőnél. További részletes információk kérhetők a 06 30 936 5336 számon.

Előzetes jelentkezés a halvadfeszt@gmail.com  elérhetőségen

2017. április 30. vasárnap – Halételfőzőverseny a MOHOSSZAL

Kategóriák: Halászlé – Egyéb halételek

A verseny egyéni nevezéses (csapat vagy baráti társaság támogatásával), az agárdi Napsugár strand mellett, a vasúti átjáróval szembeni csónakkikötő mentén kerül megrendezésre.

Nevezni előzetesen a kirendeltségen kell a nevezési lap kitöltésével, ill. a nevezési díj befizetésének igazolásával.

Nevezési díj: 7.500 Ft.

A nevezők részére a rendezők biztosítják a halat (kb. 4 kg tisztított előhűtött ponty), a tűzifát, valamint egy tűztálca és egy asztal és két pad használatát. A többi kellékről (edények, fűszerek, kenyér, stb.) a versenyzőknek kell gondoskodniuk.         

Nevezési határidő: 2017. április 26. (szerda) Regisztráció, főzőhelyek elfoglalása 7:30-tól

A horgászversenyek résztvevőinek lehetőséget biztosítunk halászlékóstolásra, illetve a helyszínen kedvezményesen halászlé-kóstoló jegyek is vásárolhatók.

Érdeklődni, jelentkezni a horgászversenyekre és nevezni a főzőversenyre a MOHOSZ Velencei-tavi Kirendeltségén 2484 Agárd, Pf. 16, Tel: 06-22-700 012, velencei-to@mohosz.hu lehet.